Categories
Other

Kriss-уфуризми…

Да направиш една жена щастлива не е никак трудно. Трудното е ти да останеш щастлив.

 

Обичайте се, къпете се редовно, бъдете секси и помнете: често, когато сутрин гордо погледнете гаджето, което сте забивали неуморно целата предишна вечер, с ужас разбирате, че съблазняването е било нейна, а не ваша заслуга.

 

Любими колеги, харуъркъри, хардрокери, харддискове, Вчера сутринта, както всяка вчерашна сутрин, дамите, които хигиенизират офиса ни отворили хладилника…Сиренето говорело, макар и само с прости изречения, а в една кофичка кисело мляко, с тъкмо изтекла expiry date 07.09.2006, се била поразвила малка, но сплотена цивилизация, която тъкмо празнувала откриването на колелото. Празнували, естествено, на по чашка айран, но според присъствали на партито той бил толкова вкиснал, че само на две глътки можел да надруса едър третокласник. Успокоителното е, че като цяло тая кисела цивилизация била на ниско ниво – т.е. програмирали само с перфо карти, като наи-напредничавите поцъквали плахо на асемблер. Сиренето, обаче, вече правиело опити да се свърже с клиентите ни в Холандия и да подбие цените. Според него блескавите дни на асемблера тепърва предстоели. От опасения да не ни откраднат бизнеса взехме едно малко крайно, но Видимо необходимно решение: днес, в 14:30 хладилника ще бъде тотално опразнен, изключен, изчистен и дезинфекциран. Сиренето ще бъде избито до крак, или е по -правилно да речем до дупка, щото имало доста дупки, които според него доказвали безусловно френските му корени. На киселите пичове ще им отнемем перsфо-картите и ще подквасим млякото. ако роднините и приятелите ви не са се обаждали от дълго време, значи всичко им е наред

 

Носете дебели зъби, мийте си чорапите преди лягане, яжте туршия и помнете: най-хубавите неща в този живот не са неща

 

Усмихвайте се поне три пъти дневно, излизайте редовно в обедна почивка, целивайте се с мерак и помнете: ако видите дима да се стели ниско по земята – върнете се и изключете компютърот. Ако се вдига на веселяшки сивкави кълбета – може и да не се връщате.

 

Бъдете безобразно здрави, дъвчете храната по 30 пъти преди всяко гълтане, слагайте си дебели чорапи и помнете: ако ви сърби лявата ръка – това е на пари; ако ви сърби носа – това е на пиене; ако ви сърбят и двете места едновременно – що не вземете да се изкъпете?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.