Новия Acer Aspire 6930

You may also like...

7 Responses

 1. Ivan says:

  Ами продължи си поста де… 😉
  От месец оглеждам пазара и по-добро съотношение компоненти/цена не съм забелязал.
  Надъхай ме и ти и да отивам да го взема 😉

 2. UltraDev says:

  …всъщност направо отивай да го взимаш.

  /само прочети постчето… :)/

 3. Toni says:

  А какво имаш предвид под поръчване от фирма, засштото не съм много наясно с тези несшта. Семейството имаме регистрирана фирма, ама тия работи с ДДСто не са ми много ясни, а и от къде мига да го порчам удйф фирма ? Много ще съм ти благодарен ако ми дадеш някои разяснения 🙂

 4. UltraDev says:

  Значи най- евтино ще ти излезе ако купиш лаптопа директно от доставчика. Този го взех от Солитрон. В laptop.bg цените са горе долу нормалните, въпреки че пак… има разлика.

  Та за ДДС-то- и аз не съм на ясно. Просто лаптопа мина за разход на фирмата и така сумата за ДДС-то се възстановява-пр. Взимаш го за 2000лв, но 200-300лв се възстановяват от ДДС-то. Не знам, може и да те излъжа.

  Все пак, при закопуването на каквото и да е било- гледай то да става от фирма по близка до доставчика- така цената ще е максимално ниска.

  Успех 🙂

 5. Toni says:

  Мерси за инфото, намерух си познат чрез който ще си спестя ДДСто. а ти доволен ли си все още от машината ? някакви дефекти или проблеми ?

 6. Toni says:

  Извинявай, но да те питам процесора не е ли Т8400 ? писал си “P840”

 7. UltraDev says:

  Да, грешката е моя. Сега ще го поправя.

  … а дали съм доволен 🙂 леле. вярвай ми, няма човек който да не го е загледал. Работи страхотно и е най-бързия компютър, който съм ползвал до сега.

  Тъй че 🙂 …честито!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *